2024. május 29.

·

Szerző: M1 Flotta

Vállalati gépjárműválasztás, de hogyan?

A flottás járműpark kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Vannak olyan tényezők, amelyeket érdemes figyelembe venni. A könnyebb választás érdekében az M1 Flotta munkatársai szakszerű tanácsokkal segítik Önt már a kiválasztási folyamat kezdetétől.

Az optimális flotta összeállításakor a gazdasági, felszereltségi, műszaki adatok és kényelmi szempontok mellett figyelembe kell venni az üzleti követelményeket is. Flottás járművek igénybevétele jelentős költségekkel járhat, azonban hatással van az Ön vállalatának megítélésére és működési hatékonyságára.

Tekintse meg legújabb ajánlatainkat!

A flottás autókat nem csak a márka és típus, de a felhasználás szempontjából is a sokféleség jellemzi. Lehetnek a vállalat működését kielégítő haszonjárművek, a munkatársaink utazását, munkába járását segítő, valamint a megjelenést támogató gépjárművek is. Nem mindegy az sem, hogy rövid, városi vagy nagy távolságú közlekedésre szeretnénk használni.

Az M1 Flotta márkafüggetlen flottakezelőként az Ön igényeire szabva, Önnel közösen állítja össze a flottás gépjárműparkját.

Megosztás

M1 Flotta

A vezetők klubja

Teljes körű flottakezelés

Mészáros M1 Autókereskedő Kft.
2040 Budaörs, Keleti utca 1.
Telefonszám: +36 30 073 3333
E-mail cím: info@m1flotta.com

Rólunk

Rólunk

M1 Flotta © 2022 Minden jog fenntartva.